Headshot

Een individuele headshot sessie duurt ongeveer twee uur, soms wat langer, soms wat korter. Het is bij uitstek geschikt voor gebruik in social media (zoals LinkedIn), website, publicaties, curriculum vitae, etc. Voor de sessie inclusief de eerste foto betaal je €150. Tijdens de shoot kan je van kleding en achtergrond wisselen. De achtergrond kan zijn wit, zwart, grijs of iets met een verloop erin.

Gedurende de sessie en na afloop zullen we de resultaten bekijken en kan je zelf een keuze maken. Natuurlijk kan ik je hierbij helpen. Alle geselecteerde foto’s worden professioneel nabewerkt en digitaal beschikbaar gesteld. De bestanden zijn in JPG formaat, hebben de hoogst mogelijke resolutie en zijn vrij van watermerk. Je kunt de foto’s gebruiken zonder enige restricties. Wil je meer dan 1 foto, dan kost elke extra foto €25.

De foto’s zijn tijdens de shoot direct te zien op een grote TV, waardoor je gelijk kan zien of je pose, expressie en kleding in orde zijn. En als dit je teveel afleidt, dan zetten we hem gewoon uit.


De Headshot

  • Fotosessie inclusief de eerste foto €150
  • Ik coach je voor het beste resultaat
  • Extra gekozen foto’s €25 per stuk
  • Professioneel nabewerkt (mate van nabewerking in overleg)
  • Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW
Boek nu!

adminHeadshot